17 Ocak 2014 Cuma

2014 İLKBAHAR/YAZ RENK TRENDLERİ


Pembe
Pembenin hemen hemen her tonunu 2014 ilkbahar/yaz sezonunda görebilmek mümkün. Özellikle pastel tonlarında dikkat çeken pembe rengin, Nude yani ten rengine bakan tonları çok popüler.
Turuncu
Yazın simgesi turuncu bu sezon parlak renkler kategorisinde öne çıkan yegane renklerden biri... Turuncuların en fazla beyaz, siyah, mavi ve yeşil tonlarında renklerle birlikte kullanılması dikkat çekiyor.
Mavi ve Lacivert
Mavinin hemen her tonunun görüldüğü 2014 bahar/yaz sezonunda uçuk mavilerden kobalt maviye, lacivertten turkuaza geniş bir renk skalası görüyoruz. Mavinin yine mavi renk parçalarla giyildiği bir sezon olacak.
Beyaz
Artık kış mevsiminde bile öne çıkan ve sık giyilen bu güzel renk, yazın da bol bol kullanılacak. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da baştan ayağa beyaz giymek sezonun trendleri arasında yer alacak. Beyaz dantel ise çok popüler...
Sarı
Yaza en çok yakışan renklerden biri de sarı. Bu sezon sarının en canlı tonlarından kanarya sarısı ile sık karşılaşacağız. Uçuk sarı ve sarının yeşile baktığı tonlar da sezonun popüler renk trendlerinden olacak.
Mor ve tonları
2014'ün rengi seçilen parlak orkide renginin yanı sıra mücevher tonlarında koyu mor ve mürdüm tonları sezonun en dikkat çekici renkleri arasında yer alıyor. Yine aynı tonlarda olan lavanta rengi de sezonun popüler renklerinden...
Metalik
Metalik tonlar altın ve gümüş tonlarında dikkat çekse de, pastel renk trendinin etkisini metalik tonlarda da göreceğiz. Metalik tonlarda pastel renklerin bizleri beklediği bir sezon... Özellikle metalik Nude, metalik mavi ve pembe tonları öne çıkıyor.
Kırmızı
Kırmızının en göz alıcı, en canlı tonlarını 2014 ilkbahar/yaz sezonunda göreceğiz. Kırmızının mercan tonları ve yine turuncuya bakan tonlar bol bol giyilecek.
Nude
Ten rengi, geçen sezonlar da olduğu gibi bu yaz sezonunda da popüler renklerin arasında yer alıyor. Yine kardeş renklerinden kum, bej ve açık kahverengi revaçta olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder