10 Ocak 2014 Cuma

2013-2014 SONBAHAR / KIŞ TRENDLERİ: SLOGAN AKSESUARLAR

Konuşan takılar, çantalar, şapkalar...

Grunge ve Punk gibi akımlar sesli düşünen moda trendlerinin meydana gelmesine sebep oluyor. Üzerinde yazı ve slogan bulunan tişörtlerin yanı sıra kolye, bileklik, yüzük, çanta ve bere gibi aksesuarlar ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yerini aldı. 2013-2014 sonbahar/kış sezonunun dikkat çeken slogan trendi daha uzun süre moda gündeminde kalacak gibi görünüyor.
Slogan Takılar
Lanvin'in sonbahar-kış sezonu için beğeniye sunduğu koleksiyonunda en fazla ilgiliyi üzerinde kelimeler yazan kolye ve yüzükler aldı desek abartmış olmayız. Özellikle üzerinde "Love" yazan büyük ve gösterişli Lanvin kolye çok konuşuldu ve sokak stilinin de en dikkat çeken parçalarından biri oldu. Lanvin koleksiyonlarında sade "Love" değil, "Cool", "Help" gibi başka kelimeler de yer aldı. Moda devinden etkilenen diğer markalar da üzerinden yazılar yazan ya da slogan içeren takıları sundular.
İsim kolyeleri
Sadece slogan ya da kelime değil, üzerinde isim yazan takılar da bu trendle birlikte tekrar gündeme geldi. Özellikle isim yazan kolyeler bu sezonun öne çıkan takı trendlerinden biri olacak. İsmin baş harflerinden oluşan harf (monogram) kolyeler de aynı şekilde ön plana çıkıyor.
Slogan Çantalar
Çantalar da konuşuyor! Özellikle Clutch şeklindeki çantalarda yazan sloganlar dikkat çekiyor. Moda haftalarında ve sokak stilinde sık sık görünen bu çantalara ek olarak üzerinde slogan yazan bez çantalar da çoğunlukta... Sokak modası gösteriyor ki, tıpkı isim kolyelerinde olduğu gibi çantalar da kişiye özel tasarlanıp, üzerine isim yazılabilecek.
Slogan Bere
Bu sezon bereler sadece ısınmak için değil kıyafetleri tamamlamak için de kullanılıyor. Üzeri yazılı beyzbol şapkalarına alternatif olarak yazılı bereler de sık sık giyilecek. Esprili sözler ya da sloganlar bu kış bereleri ön plana çıkaracak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder